KELEBEK PASTASI
malzemeler:
1 adet hazır pandispanya
3 su br. süt
3 yemek k. un
yarım su br. şeker
krem şanti ( 1 su br. süt)
1 kutu bonibon
3 adet muz
yapılışı:
pandispanya ortadan ikiye kesilir.Elimizde kalan 2 yarım daire düz tarafları dışarıda kalacak şekilde yan yana konur.
pandispanyalar yarım br. süt ile ıslatılır.
Arasına süt,un,şeker ile pişirilen krema sürülür.Üzerine muz doğranır.ve pandispanya kapatılır.Krem şanti ile süslenir.Kelebek kanatları yapılır ve üzeri bonibonla süslenir.
Tostçu Birdal’ın Yeri (Muğla)
22 saat önce
1 yorum:
sevimli ve lezzetli bi pasta.denemenizi tavsiye ederim.tariflerinin devamını bekliyorum
Yorum Gönder